VATANDAŞ OTOKOOP'TAN YANA

VATANDAŞ OTOKOOP

Galericiler Sitesi Başkanı Selim Köktürk, oto pazarını kullanmak istemeyen birçok vatandaşın Otokoop'a gelerek araçlarını satışa çıkardıklarını belirterek araç almak isteyen vatandaşları da Otokoop'a beklediklerini belirtti.

Oto pazarına araçlarını götürmeyen vatandaşların Otokoop`u kullandığını belirten Köktürk, diğer vatandaşlarında arabalarının satışını ve alışını yapmak için Otokoop`a davet etti.

 VATANDAŞIN AVANTAJI OLUR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Selim Köktürk, “Şu anda baktığınız zaman bir yoğunluk var. Bu yoğunluğun daha da fazla olmasını ümit ediyoruz. Vatandaşlara çağrıda bulunuyoruz. Burası seçeneklerin çok olduğu bir yer. Her çeşit arabayı bulabilirler. Piyasayı araştırdıklarında, burada daha uygun ve daha iyi araba bulmaları mümkün. Pazar münasebeti ile gelip kendileri de görebilirler, kıyaslamasını da yapabilirler. Bence vatandaşın avantajı olur” dedi.

 YOĞUNLUK ARTACAKTIR

Otokoop`ta pazar kurulması konusuyla ilgili konuşan Köktürk, “Şu anda içeride gördüğünüz gibi arabalarını satan vatandaşlar görüyorsunuz. Otokoop dışında da araçlarını yol kenarına çekerek arabalarının satışa çıkaran vatandaşlarda var. Önümüzdeki haftalarda bu yoğunluk artacaktır. Vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26